Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 27 januari 2015

D66 Rheden-Rozendaal kiest nieuw bestuur

Afgelopen zaterdag vond in Villa Veertien te Dieren de Algemene Afdelingsvergadering van D66 Rheden Rozendaal plaats. In deze vergadering zijn vier nieuwe bestuursleden gekozen, waaronder de secretaris en penningmeester.

De nieuwe bestuursleden zijn Nanine van Gennip en Tim Strikers. Nanine van Gennip is gekozen tot secretaris. Zij heeft veel ervaring als bestuurder en is jarenlang secretaris geweest van D66 in Rotterdam. Tim Strikers is benoemd als algemeen bestuurslid. Hij krijgt de portefeuille van communicatie en campagnes. Tim heeft tot september 2009 als projectmanager gewerkt voor de gemeente Rheden en is nu als planoloog betrokken bij projecten in de regio.
Ron König is na zijn wethouderschap weer terug in het bestuur, terwijl Bert Hageman wederom tot penningmeester is gekozen. Samen met voorzitter Paul Jans staat er weer een daadkrachtig bestuur met naast veel ervaring ook nieuw enthousiasme en elan.

Het bestuur heeft afscheid genomen van Aart Nugteren en Nicole Olland, die afgelopen jaar werd benoemd tot wethouder in de gemeente Rheden.