Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 25 september 2015

Raadsvergadering 22 september 2015: afscheid van Krista

Afscheidstoespraak Krista eden Hertog

Tijdens de raadsvergadering van 22 september hebben we afscheid genomen van Krista den Hertog, zowel als fractievoorzitter als lid van de Raad. Bewogen dankte zij in rijm en met humor de raadsfracties, het college, de ambtenaren en de burgers van Rheden voor de prettige samenwerking en de steun in de afgelopen jaren. Krista heeft in de afgelopen 5 en half jaar op een uitstekende wijze het D66 gedachtegoed op lokaal niveau in Rheden uitgedragen. Hiermee heeft zij een zeer belangrijke bijdrage geleverd aan het coalitiebeleid in zowel de huidige als de vorige coalitie. Als fractie gaan wij Krista’s immer positieve kijk en aanstekelijke drive missen. Als vervanger voor Krista is geïnstalleerd Florian Ort uit Dieren. Met Florian hebben we een enthousiast en talentvol raadslid in onze gelederen gekregen.

Dorus Klomberg
Fractievoorzitter