Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 4 april 2016

Samenwerking gemeente Rheden met jeugdfondsen

25 Februari werd door de wethouder T. Vugts het document over de samenwerking van de gemeente Rheden met het jeugdcultuurfonds Gelderland en jeugdsportfonds Gelderland ondertekend. Het Jeugdsportfonds heeft hiermee een waardevolle aanvulling gekregen. Kinderen in de gemeente Rheden kunnen nu ook voor een muziek, dans of zangopleiding/les kiezen!

Wel is het zo dat niet tegelijk gebruik kan worden gemaakt van het cultuurfonds en van het sportfonds. Een uitzondering hierop zijn de zwemlessen. Voor de kinderen in onze gemeente is dat erg belangrijk, omdat we in de gemeente Rheden geen schoolzwemmen meer aanbieden! D66 is dus blij met deze samenwerking.

Ben je in het bezit van de Gelrepas, dan kun je gebruik maken van de fondsen jeugdcultuurfonds (www.jeugdcultuurfonds.nl) en het jeugdsportfonds (www.jeugdsportfonds.nl).