Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 20 april 2016

Na hard fietsen lekker opladen

Door elektrisch fietsen is de actieradius van de fietser veel groter geworden, mits de fietser een volle accu heeft… In Rheden lag 19 april een voorstel voor een nieuw Fietsplan. Dit Fietsplan ging over veiligheid en woon-werk verkeer. Belangrijk natuurlijk maar in onze gemeente is ook de recreatie erg belangrijk.

Middels een motie van D66 die unaniem is aangenomen in de raad hebben we het college uitgedaagd om een plan te maken voor oplaadpunten, fietsenstallingen en rustplekken voor de recreatieve fietser.

We hopen door de nieuwe oplaadpunten in de dorpen de fietser op de Posbank naar de dorpen te brengen, immers met je opgeladen E-bike ben je ook zo weer terug op de Posbank. Mooi dat het college zo positief reageerde; we zien het plan graag tegemoet!