Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 1 juni 2016

De tuin van Sjef

De tuin van Sjef

17 mei is er ingesproken in de gemeenteraad door de stichting tuin van Sjef. Geheel tegen, in elk geval mijn, verwachtingen zijn ze een heel eind met de financiering voor de koop van het pand en de omliggende grond. Maar het college stelde, we hebben al een paar keer verlengd en dit is echt de laatste keer.

Voor een college dat een netwerk gemeente wil zijn, midden in de samenleving wil staan en van haar inwoners inzet en participatie vraagt vinden wij dat wat kort door de bocht. Daarom hebben we op de raadsvergadering van 31 mei een motie ingediend om dat mogelijk te maken. De motie is met algemene stemmen aangenomen, de stichting heeft nu nog tot 30 november 2016 de tijd om de financiering rond te krijgen!

Sjef een bijzonder stukje Velp nagelaten. Met vele rodelijst soorten, bezoek de tuin een keer, je weet niet wat je ziet. Voor een klein voorproefje;

De tuin van Sjef

of bezoek de site www.detuinvansjef.nl

Namens de D66 fractie,

Marijn Willemen