Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 11 oktober 2017

Regeerakkoord biedt kansen voor Rheden

Er ligt een regeerakkoord! “Het is een ambitieus akkoord dat door samenwerking Nederland vooruit zal brengen”, aldus Alexander Pechtold. Onze belofte uit de verkiezingscampagne van D66 komen we hiermee na: gelijke kansen voor iedereen. De frisse wind uit Den Haag heeft ook een positieve invloed in Rheden.

De kernpunten in het akkoord laten zien dat we hier in zijn geslaagd: de grootste onderwijsinvestering in jaren zodat ieder kind dezelfde kansen krijgt en een vaste baan wordt weer bereikbaar, ook voor jongeren. Alle inkomens gaan erop vooruit, met name de mensen met een middeninkomen. Sneller kans op een vaste baan vergroot het toekomst perspectief van onze werkzoekenden. Met dit regeerakkoord komen we nu in actie voor een schone toekomst in onze mooie gemeente. Er komt (meer) ruimte voor energiebesparende maatregelen voor onze woningen en gebouwen.

Wij zien in dit regeerakkoord nog veel meer kansen die we op gemeentelijk niveau willen gaan benutten. Ook in Rheden gelijke kansen voor iedereen. Een uitgangspunt dat straks terug te vinden is in ons verkiezingsprogramma en waar we de komende periode aandacht aan gaan geven en waar we u per onderwerp wekelijks over gaan berichten. Heeft u nog ideeën voor ons verkiezingsprogramma; mail (ikdenkmee@D66rheden.nl), bel of bezoek onze fractie.

D66 krijgt het voor elkaar!

Dorus Klomberg
Fractievoorzitter