Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 18 februari 2018

Politiek Café D66

Politiek café over klimaat met Tweede Kamerlid

Op zaterdag 24 februari organiseert D66 Rheden een politiek café over klimaat en duurzaamheid. Gastsprekers zijn Rob Jetten (Tweede Kamerlid van D66 en woordvoerder Klimaat en Energie) en De 18 Minuten Man, die in zal gaan op het conflict tussen het menselijk brein en verduurzaming. Het belooft een inspirerende middag te worden. Denk en praat mee over hoe we samen de gemeente Rheden kunnen verduurzamen!

Het politiek café vindt plaats van 14:30 (inloop 14:00) tot 17:00 in café d’Oranjeboom in Velp en is voor iedereen gratis toegankelijk. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Wij vinden het fijn indien u zich wilt aanmelden door een mail te sturen naar ikdenkmee@d66rheden.nl.

Graag tot 24 februari 2018!