Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 24 maart 2018

Kiezers bedankt!

Afgelopen woensdag zijn de gemeenteraadsverkiezingen geweest, ook in gemeente Rheden. Wij willen iedereen bedanken die op ons heeft gestemd. Wij hebben 12.4% van de stemmen behaald, ten opzichte van 16.0% in 2014. Helaas heeft het verlies van stemmen geleid tot een verlies van twee zetels. Wij hebben er nu drie behaald. Dorus Klomberg, Krista den Hertog-Heins en Erik Roumen worden woensdag 27 maart aanstaande geïnstalleerd als raadslid voor D66.

Natuurlijk hadden wij gehoopt op een wat beter resultaat, maar wij kijken terug op een mooie campagne met veel positieve reacties en een geweldig en supergemotiveerd team. Extra dank voor de kartrekkers van ons campagneteam: Antonio Libert, Rosanne Huertas Mulckhuyse, Krista den Hertog-Heins en Florian Ort!

Wij kijken nu met frisse moed vooruit en gaan de komende periode weer hard aan de slag om onze idealen te verwezenlijken.