Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 10 juni 2019

Ada Spaargaren: ons erelid!

Tijdens de vorige AAV van D66 is Ada Spaargaren benoemd tot Erelid van de afdeling D66 Rheden/Rozendaal. Ada heeft een lange staat van dienst binnen de afdeling. Was zij lang geleden al enige jaren raadsvolger, sinds 2010 heeft Ada met veel enthousiasme en politiek gevoel het raadslidmaatschap vervuld. Na de verkiezingen van 2018 is Ada, op haar eigen verzoek, niet meer teruggekeerd in de fractie. Ada is een sociaal bewogen mens met oog voor verbinding. Verbinding binnen D66 maar ook daarbuiten. Haar netwerk is groot, het was altijd een plezier om haar als afvaardiging van de fractie bij bijeenkomsten te kunnen afvaardigen.

Ada gaat het wat rustiger aan doen, meer tijd nemen voor vakanties en beeldhouwen. We hopen haar nog lang op vergaderingen maar ook zeker daarbuiten van haar te horen!

Krista den Hertog-Heins, raadslid